Vrijwilligers 2024

DSCN5382.JPG

Vrijwilligers

Zonder de enthousiaste inzet van enkele honderden vrijwilligers zou Truckrun Horst niet zijn wat het is. Stichting Truckrun Horst is blij met de inzet van deze vrijwilligers, die vaak al jaren meewerken om de Truckrun jaar in jaar uit te laten slagen. Meedoen aan Truckrun is niet alleen leuk, het is een onvergetelijke ervaring die je als vrijwilliger eigenlijk niet mag missen.  Onze doelgroep vraagt om iets meer geduld, begeleiding en natuurlijk aandacht en dit kan alleen met de inzet van vrijwillige krachten.

Al enkele jaren organiseren wij een vrijwilligersavond voor onze vrijwilligers die op of tijdens de Truckrun hebben geholpen of op één of ander manier een steentje hebben bijgedragen.

Wil je meehelpen als vrijwilliger bij de Truckrun?

Aanmelden als vrijwilliger

Als je meer informatie wilt stuur dan een e-mail naar: vrijwilligers@truckrun.nl.


Motor Verkeersregelaars

Om Truckrun Horst in goede banen te leiden, zijn er ongeveer 100 motor verkeersregelaars nodig en veel ervan zien we jaarlijks terug.

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan aan via onderstaand e-mail adres. Alleen na het met goed resultaat afronden van de online cursus is het mogelijk om mee te helpen als motor verkeersregelaar.

Voor het aanmelden of overige vragen omtrent de motor verkeersregelaars kun je met ons contact opnemen via onderstaand e-mail adres.

Wil je meehelpen als motor verkeersregelaar bij de Truckrun?

Stuur dan een e-mail naar motorrijders@truckrun.nl.

 

Verzekering voor vrijwilligers Truckrun

Onze Vrijwilligers lopen tijdens de uitvoering van vrijwilligersactiviteiten risico's. Met een collectieve verzekering (afgesloten via de gemeente Horst aan de Maas) zijn deze risico's afgedekt. De gemeente biedt organisaties als Truckrun met de 'Vrijwilligerspolis' de mogelijkheid hun vrijwilligers collectief te verzekeren tegen onder andere de risico's van wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. de vrijwilligers van onze Stichting Truckrun Horst zij automatisch hierbij aangesloten. De vrijwilligersverzekering is eigenlijk een vangnetverzekering. Dat wil zeggen dat de verzekering pas aangesproken kan worden als blijkt dat schade niet ergens anders verhaald kan worden. Concreet betekent dit dat u in geval van schade eerst moet nagaan of de organisatie waarvoor u vrijwilligerswerk doet hiervoor verzekerd is of dat uw eigen verzekering de schade dekt. Is dat niet het geval, dan kunt u een beroep doen op de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Horst aan de Maas.

De Vrijwilligerspolis bestaat uit:

  1. Algemene voorwaarden - Vrijwilligersverzekering
  2. Vrijwilligersverzekering - Ongevallen voor vrijwilligers
  3. Vrijwilligersverzekering - Aansprakelijkheid voor vrijwilligers
  4. Vrijwilligersverzekering - Rechtsbijstand
  5. Vrijwilligersverzekering - Aansprakelijkheid voor rechtspersonen
  6. Vrijwilligersverzekering - Bestuurders en toezichthouders
  7. Vrijwilligersverzekering - Ongevallen inzittenden voor vrijwilligers

Alle vrijwilligers inclusief verkeersregelaars waarvan de organisatie gevestigd is in de gemeente Horst aan de Maas vallen onder deze vrijwilligersverzekering. Dus ook de vrijwilligers die elders wonen maar voor een organisatie in Horst aan de Maas werkzaamheden verrichten op vrijwillige basis. Zie verder de uitgebreide informatie in de onderstaande vrijwilligersverzekering(en) die door de gemeente wordt aangeboden. U dient ten alle tijde eerst uw eigen verzekering als u die heeft aan te spreken.

Meer informatie hierover kunt u terugvinden op: https://www.horstaandemaas.nl/vrijwilligersverzekering

Route & Startlocatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief