Over Truckrun Horst

Stichting Truckrun organiseert jaarlijks – op de eerste zondag na Pasen - een Truckrun voor mensen met functiebeperking. De Truckrun is een tocht die meer dan drie uur toert door de diverse plaatsen in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray in Noord-Limburg. Met meer dan 300 deelnemende trucks is dit een waar schouwspel om te zien. Vele sponsoren, vrijwilligers en truckers zetten zich ieder jaar weer in om te zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle mensen met een functiebeperking, hun families, vrienden en alle andere belangstellenden!


Truckrun Horst vindt jaarlijks plaats op het industrieterrein Hoogveld in Horst. De start van de Truckrun is op de Energiestraat 4 (Lumar Verhuur Horst). Dit gebouw wordt op deze dag omgetoverd tot een ware feesthal voor o.a. onze truckers. deelnemers, motorrijders en alle andere bezoekers. De Truckrun locatie is te bereiken via industrieterrein Hoogveld op de doorgaande weg (Stationsstraat) richting Sevenum. Je kunt via verschillende invalswegen de Truckrun locatie bereiken.

Organisatie Truckrun Horst

De organisatie van de Truckrun bestaat momenteel uit 6 personen die nagenoeg het gehele jaar door met de voorbereidingen van Truckrun Horst bezig zijn. 

Paul DriessenVoorzitter06-51067675
Henk ThielenSecretaris077-3986776 / 06-11469034
Jan ThielenPenningmeester06 3893 9755
Nell DrissenBestuurslid 
Sander van RheeBestuurslid 
Bas KleuskensBestuurslid 
Organisatie

Vrijwilligersverzekering

Bent u als vrijwilliger verbonden aan Stichting Truckrun Horst. Dan bent u voor uw vrijwilligerswerk meestal automatisch verzekerd via Centraal Beheer via de Gemeente Horst aan de Maas.

Voor meer informatie over de vrijwilligersverzekering en de voorwaarden, kijk hier!

Tevens kunnen we rekenen op de medewerking van:

  • 300 Chauffeurs
  • Vele transportbedrijven uit de regio
  • Motorrijders / verkeersregelaars voor de afzetting onderweg
  • Politie
  • Rode Kruis
  • Gemeente Horst aan de Maas
  • Diverse muziekgezelschappen / artiesten
  • Lokale media
  • En nog een heleboel vrijwilligers

ANBI

Op deze pagina staan de publicatie-eisen voor de ANBI-status vermeld, zoals bedoeld in artikel 1a, eerste lid, onderdeel j Uitvoeringsregeling Algemene wet inzake rijksbelastingen 1994, worden hierna de volgende gegevens gepubliceerd.

Contactgegevens

Stichting Truck Run Horst
Van Mirlaerstraat 3
5961 SK Horst
RSIN / ANBI: 810328781
KvK: 12046321

Doelstelling

De stichting heeft ten doel het organiseren van evenementen voor verstandelijk gehandicapten waarbij vrachtwagenchauffeurs en ondernemingen zich belangeloos met trucks casus vrachtauto’s inzetten;
De stichting heeft als mede ten doel het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Bestuurssamenstelling:

Het dagelijks bestuur bestaat uit:

Paul Driessen (voorzitter)
Henk Thielen (secretaris / vice-voorzitter)
Jan Thielen (Penningmeester)

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting Truckrun Horst. Besluiten worden gezamenlijk genomen en vastgelegd in de notulen.  

Beloningsbeleid:

Stichting Truckrun Horst heeft geen medewerkers in loondienst. Geen van de bestuursleden ontvangt een vergoeding dan wel vakantiegeld voor de verrichte werkzaamheden. Bestuursleden ontvangen een onkostenvergoeding (zoals reiskostenvergoeding voor het bijwonen van vergaderingen of andere verplichtingen die in relatie staan met de stichting Truckrun Horst). 

Financiële verantwoording:

Het financieel jaarverslag van Stichting Truckrun Horst kan opgevraagd worden bij het secretariaat van onze Stichting. 

Word jij onze nieuwe vrijwilliger ?

Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je:

1. Op het gebied van marketing, communicatie en PR. Binnen Truckrun Horst krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Van het bedenken van de communicatiestrategie, het bijhouden van onze website (CMS) en de Social mediakanalen tot het ontwerpen van flyer(s) en/of promotiemateriaal. 

2. Ambieer je een bestuursfunctie binnen Truckrun Horst dan gaan we graag met jou in gesprek voor een passende functie. 

3.  Vrijwilligers voor hand -en-spandiensten voor het 1e weekend na Pasen, van opbouwen tot en met afbreken voor iedereen is er wel plekje waar je thuis voelt om ons te ondersteunen bij de Truckrun.  

Algemeen: 

Binnen dit fantastische team kun je zowel praktisch je handen uit de mouwen steken als je hersenen laten kraken. Hiermee help je niet alleen de Stichting Truckrun Horst, maar ook een bijzondere doelgroep. Werkzaamheden starten vanaf oktober tot en met april voor enkele uurtjes per maand. 

Bel of mail met 06-11469034 of [email protected] 

 

Route & Startlocatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief