aanmelden-vrijwilligers

Welkom op de aanmeldpagina voor vrijwilligers van de Truckrun die dit jaar wordt gehouden op 7 april 2024. Bijgevoegd is een overzicht van activiteiten welke nodig zijn op de run tot een succes te maken.

Wij zouden graag van jullie willen weten wanneer je eventueel ons zou willen meehelpen.

Voor de zaterdag hebben we mensen nodig voor in inrichting en aankleding. Hierbij gaan we ervan uit dat je meehelpt van het begin (11:.00 uur) totdat we klaar zijn. Dit is meestal rond 17.00 uur. Voor de zaterdag zijn we opzoek naar enkele aanpakkers die ook wat kunnen sjouwen!

Voor de zondag kunnen we de opgave eventueel delen in een ochtend en middag gedeelte. De wisseling zal dan rond 13.00 uur zijn maar je mag je uiteraard voor de gehele dag opgeven.

We zouden het fijn vinden als er op het einde nog mensen zijn die ons meehelpen opruimen. Via onderstaand formulier kun je je gegevens en invullen. We zullen hier dan zoveel als mogelijk rekening mee proberen te houden. 

Motorrijders voor het verkeer te regelen tijdens de truckrun route kunnen zich aanmelden via e-mail: motorrijders@truckrun.nl


Zaterdag 6 april diverse werkzaamheden vanaf ongeveer 11.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 7 april beschikbar

Voorkeur voor werkzaamheden (We zullen hier dan zoveel als mogelijk rekening mee proberen te houden).


Zondag


Ongeveer twee weken voorafgaand aan de Truckrun zullen we je bericht geven voor welke taken en welk tijdstip je bent ingepland. Het kan voorkomen dat voor bepaalde taken voldoende vrijwilligers zijn ingezet u wordt dan op één van de andere taken ingedeeld. Op de dag zelf (voor aanvang) is er een korte briefing wat we van elkaar verwachten!

Akkoordverklaring opslaan van persoonsgegevens in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming.


Route & Startlocatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief