Nieuws

Truckrun 19 april 2020 afgelast

19 maart 2020

Truckrun Horst van 19 april 2020 afgelast i.v.m. coronavirus

Al enkele weken worden wij geconfronteerd met de steeds verdergaande maatregelen en beperkingen die worden opgelegd in verband met het coronavirus. Wij als bestuur van Truckrun Horst volgen deze ontwikkelingen en adviezen van de overheid en het RIVM steeds op de voet. 
Ook in de toespraak van de minister-president wordt nogmaals benadrukt dat het coronavirus onder ons is en voorlopig onder ons zal blijven. Het advies om sociale contacten zo veel mogelijk te beperken blijft van kracht.

De gezondheid van de deelnemers, chauffeurs, vrijwilligers, bezoekers en alle andere betrokkenen is onze voornaamste prioriteit. Daarom hebben wij het besluit genomen om de Truckrun die 19 april aanstaande zou plaatsvinden af te gelasten.

Wij vinden het ontzettend jammer voor de deelnemers die hier vaak al een jaar naar uit kijken en iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen met de voorbereidingen. Maar gezien de huidige omstandigheden is het afgelasten van de Truckrun de meest verstandige keuze.

De volgende Truckrun zal plaats vinden op zondag 11 april 2021.

Bestuur Truckrun Horst

Route & Startlocatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief