Nieuws

Chauffeurs en bijrijders voor de truckrun 2019 kunnen zich aanmelden

1 januari 2019

De voorbereidingen voor de 20ste jubileumeditie zijn in volle gang

Zondag 14 april 2019 staat in het teken van de 20ste jubileum editie van truckrun horst aan de maas. Mensen met een beperking kunnen zich aanmelden via de website om als bijrijder mee te rijden met truckrun horst.

Aanmelden als chauffeur

Chauffeurs kunnen zich vanaf zaterdag 19 januari a.s. Vanaf 08.00 uur uitsluitend aanmelden via onze website.
Er kunnen maximaal 300 vrachtauto’s meerijden. Per bedrijf geldt een maximum van 4 auto’s. Aanmeldingen vanaf 300 auto’s worden automatisch op de reservelijst geplaatst. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een bevestigingsmail.

Aanmelden als bijrijder

Deelnemers kunnen zich vanaf zondag 27 januari a.s. Vanaf 12.00 uur uitsluitend aanmelden via onze website. Telefonisch aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Indien je je graag aan wilt melden, maar problemen hebt met vervoer en/of begeleiding om naar horst te kunnen komen, neem dan contact op met de organisatie via deelnemers@truckrun.nl. Wij gaan dan samen kijken of er mogelijkheden zijn om daarbij te assisteren.

Wie het eerst komt het eerst maalt, want maximaal 300 deelnemers kunnen meerijden met de trucks. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een aanmeldnummer. Bewaar dit nummer goed, dit heb je op dag zelf nodig.

Speciale 20ste editie truckrun 

Truckrun 2019 zal een extra feestelijke editie gaan worden, want het is meer dan 20 jaar geleden dat de eerst stoet van trucks en lachende gezichten door de dorpen van horst aan de maas en venray is getrokken. Om dit te vieren, zullen er rondom én tijdens het evenement diverse feestelijkheden worden gepland. Ook zal er voorafgaand aan en tijdens de start in horst een muzikale happening worden georganiseerd voor het hele gezin.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de jubileumeditie, kijk op onze website of op www.facebook.com/truckrunhorst.

Tot truckrun!

Route & Startlocatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief