Over ons

Vrijwilligers

Vrijwilligersavond
Al enkele jaren organiseren wij een vrijwilligersavond voor onze vrijwilligers die op of tijdens de Truckrun hebben geholpen of op één of ander manier een steentje hebben bijgedragen. De vrijwilligersavond 2018 wordt gehouden op vrijdag 20 april 2018 bij Herberg Hegelsom (PETC).

Informatie vrijwilligers

Zonder de enthousiaste inzet van enkele honderden vrijwilligers zou Truckrun Horst niet zijn wat het is. Onze vrijwilligers steken veel tijd in onze Truckrun. De vrijwilligers steken vervolgens flink hun handen uit de mouwen op deze dag(en). Stichting Truckrun Horst is blij met de inzet van deze vrijwilligers, die vaak al jaren meewerken om de Truckrun jaar in jaar uit te laten slagen. Dit is gelukkig nog elk jaar gelukt. Meedoen aan Truckrun is niet alleen leuk, het is een onvergetelijke ervaring die je als vrijwilliger eigenlijk niet mag missen. De sfeer wordt voor een groot deel bepaald door de houding van onze vrijwilligers. Onze doelgroep vraagt om iets meer geduld, begeleiding en natuurlijk aandacht en dit kan allen met inzet van jullie enthousiasme.

De taken en tijden van alle vrijwilligers worden vermeld op deze pagina. Wil je meehelpen als vrijwilliger bij de Truckrun stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@truckrun.nl

Verzekeringspolis (Aon Risk Solutions) voor vrijwilligers Truckrun:
Onze Vrijwilligers lopen tijdens de uitvoering van vrijwilligersactiviteiten risico's. Met een collectieve verzekering (afgsloten via de gemeente Horst aan de Maas) zijn deze risico's afgedekt. De gemeente biedt organisaties als Truckrun met de 'Vrijwilligerspolis' de mogelijkheid hun vrijwilligers collectief te verzekeren tegen onder andere de risico's van wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. de vrijwilligers van onze Stichting Truckrun Horst zij automatisch hierbij aangesloten. De vrijwilligersverzekering is eigenlijk een vangnetverzekering. Dat wil zeggen dat de verzekering pas aangesproken kan worden als blijkt dat schade niet ergens anders verhaald kan worden. Concreet betekent dit dat u in geval van schade eerst moet nagaan of de organisatie waarvoor u vrijwilligerswerk doet hiervoor verzekerd is of dat uw eigen verzekering de schade dekt. Is dat niet het geval, dan kunt u een beroep doen op de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Horst aan de Maas.

De Vrijwilligerspolis bestaat uit:
1. Algemene voorwaarden - Vrijwilligersverzekering
2. Vrijwilligersverzekering - Ongevallen voor vrijwilligers 
3. Vrijwilligersverzekering - Aansprakelijkheid voor vrijwilligers
4. Vrijwilligersverzekering - Rechtsbijstand
5. Vrijwilligersverzekering - Aansprakelijkheid voor rechtspersonen
6. Vrijwilligersverzekering - Bestuurders en toezichthouders
7. Vrijwilligersverzekering - Ongevallen inzittenden voor vrijwilligers

Let op!
Alle vrijwilligers inclusief verkeersregelaars waarvan de organisatie gevestigd is in de gemeente Horst aan de Maas vallen onder deze vrijwilligersverzekering. Dus ook de vrijwilligers die elders wonen maar voor een organisatie in Horst aan de Maas werkzaamheden verrichten op vrijwillige basis. Zie verder de uitgebreide informatie in de onderstaande vrijwilligersverzekering(en) die door de gemeente wordt aangeboden. U dient ten alle tijde eerst uw eigen verzekering als u die heeft aan te spreken.

  1. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering - algemene voorwaarden (217,96 KB)
  2. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering - ongevallen (406,08 KB)
  3. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering - aansprakelijkheid vrijwilligers (265,92 KB)
  4. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering aansprakelijkheid rechtspersonen (2,62 MB)
  5. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering - rechtsbijstand (254,86 KB)
  6. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering - aansprakelijkheid bestuurders en toezichthouders (383,52 KB)
  7. polisvoorwaarden vrijwilligersverzekering - ongevallen inzittenden (330,69 KB)

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019