Nieuws

Nieuwsbrief Truckrun Horst

Truckrun 2016

Inmiddels wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de voorbereidingen van de zeventiende Truckrun. Deze zal plaats vinden op zondag 3 april 2016. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Informatieavond vrijwilligers Truckrun

Op dinsdag 24 november a.s. zullen wij een informatieavond houden bij het Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2 in Horst over de Truckrun Horst. Wat we gaan vertellen zijn enkele aankomende veranderingen die plaats gaan vinden.

Vooraf aanmelden is verplicht zodat weten wat de opkomst zal zijn. Aanmelden kan via email secretariaat@truckrun.nl tot uiterlijk 23 november a.s.

Deze avond begint om 19.30 uur en zal omstreeks 21.30 uur ten einde zijn.

We zouden het bijzonder op prijs stellen als je deze informatie zoveel mogelijk deelt met de vrijwilligers die jaarlijks aan de Truckrun meewerken. Het gaat dan voornamelijk om de groep vrijwilligers die in feesthal werken op de zaterdag en zondag.

Let op! deze avond ia alleen bedoeld voor de vrijwilligers die in opdracht van Stichting Truckrun Horst werkzaamheden verrichten tijdens het evenement.

Aanmelden chauffeurs Truckrun 2016

Het aanmelden vrachtwagenchauffeurs is op zaterdag 16 januari 2016 tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

Aanmelden deelnemers Truckrun 2016

Deelnemers / begeleiders voor de zeventiende Truckrun kunnen zich aanmelden vanaf februari a.s. om als bijrijder mee te rijden met de Truckrun. Het aanmelden kan uitsluitende via onze website.

Meer informatie hierover binnenkort op onze website en in de volgende nieuwsbrief.

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019