Nieuws

Nieuwsbrief: Truckrun Horst 2018

Agenda nieuws:

Aanmelden chauffeurs

Op zaterdag 20 januari 2018, vanaf 8.00 uur kunnen chauffeurs zich weer aanmelden via onze website: www.truckrun.nl. Na de aanmelding ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

Er is plek voor 275 trucks, vanaf 275 trucks word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Per bedrijf kunnen maximaal er 4 trucks meerijden.

Aanmelden deelnemers

Vanaf zondag 28 januari vanaf 12.00 uur kunnen deelnemers zich weer aanmelden via onze website: www.truckrun.nl

Truckrun 2018

De start van 19e Truckrun is op zondag 8 april 2018.

Gezocht nieuwe vrijwilligers!

We zijn op zoek naar vrijwilligers die in het weekend van 7 en 8 april 2018 ons willen helpen met de voorbereidingen en tijdens de Truckrun zelf. Je kunt dan denken aan opbouw en afbouw, catering, organisatie tombola, enqueteurs, verkeersregelaars enz.

De vrijwilligers voor de organisatie van de tombola zullen een aantal extra dagdelen beschikbaar moeten zijn voor de voorbereidingen achter de schermen mee klaar te maken.

Wil jij, samen met misschien vrienden, familie of je buurman/vrouw ons helpen? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@truckrun.nl met je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en wat je zou willen doen als vrijwilliger.

Ben je al vrijwilliger van de Truckrun dan wordt je in de loop van januari 2018 benaderd.

Leuk Kerstgebaar! Word vriend van Truckrun Horst

Wilt u mensen met een beperking graag helpen zodat zij jaarlijks met de Truckrun mee kunnen doen. Word dan Vriend van Truckrun Horst voor slechts € 10,- per jaar. Je kunt je aanmelden via www.truckrun.nl/vriend-worden

Fijne feestdagen!

Via deze weg wensen wij iedereen die op de éém of ander manier verbonden is met onze Stichting Truckrun Horst hele fijne feestdagen en een heel gezond 2018!

Samen kunnen wij terugblikken op een mooi Truckrunjaar. Dit is mogelijk geweest dankzij de inzet van iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen, bedankt daarvoor.

Onze Truckrun sponsoren willen wij in het bijzonder bedanken voor hun bijdrage. Wij hopen je weer terug te zien bij de volgende Truckrun op zondag 8 april 2018.

Bestuur Truckrun Horst

Voor het laatste nieuws over de Truckrun Horst kijk je op www.truckrun.nl of facebook.com/truckrunhorst

Afmelden voor de nieuwsbrief: klik hier

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zaterdag 23 februari 2019

14 april: Truckrun 2019