Nieuws

Nieuwsbrief 2 Truckrun Horst

Truckrun 2016

Truckrun gaat verhuizen naar een andere locatie op het industrieterrein Hoogveld, Nieuwe locatie wordt Verhuurbedrijf Lumar B.V. Energiestraat 4 5961 PT Horst. De 17e Truckrun zal plaatsvinden op zondag 3 april 2016. Inmiddels wordt achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen die nodig zijn om over te gaan naar de nieuwe locatie.

Aanmelden chauffeurs Truckrun 2016

Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich aanmelden voor de zeventiende editie van de Truckrun Horst, die zal plaats vinden op zondag 3 april 2016. De Truckrun is bedoeld om mensen met een beperking een fantastische dag te bezorgen in de gemeentes Horst aan de Maas en Venray. Zij mogen dan als bijrijder van één van de tweehonderdvijftig chauffeurs een rit maken van circa 60 kilometer.
Chauffeurs kunnen zich aanmelden op zaterdag 16 januari 2016 tussen 8.00 uur en 10.00 uur via de volgende telefoonnummers: 077 320 97 00 en 077 463 12 75. Per bedrijf geldt een maximum van vijf trucks. Zie ook www.truckrun.nl

Ambassadeur voor Truckrun Horst!

Marleen Theeuwen uit Horst is voorgesteld als ambassadeur van Stichting Truckrun Horst. Marleen is geen onbekende in de regio Noord-Limburg. Zij was jaren lang het gezicht van de Stichting Peelkabouters Horst die afgelopen april zijn gestopt. Marleen geeft aan dat Truckrun Horst een geweldig evenement is voor alle mensen met een beperking. Toeterende kinderen/jong volwassenen in een vrachtwagen, die de dag van hun leven hebben. "De deelnemers van de Truckrun komen uit de hele regio Noord –Limburg. Daar doen we het toch voor!” vertelt Marleen. "Mijn taak als ambassadeur zal zich voornamelijk richten op een nieuw sponsorbeleid en nog meer naamsbekendheid te krijgen binnen de ondernemers en bedrijven uit de regio Noord–Limburg", zo vervolgt ze. De eerste actie waarmee gestart zal worden is: Vriend worden van Truckrun Horst. Deze zal begin januari 2016 gepresenteerd worden.

Let binnenkort op onze facebookactie! www.facebook.com/Truckrunhorst/

Wilt U mensen met een beperking graag helpen zodat zij jaarlijks met de Truckrun mee kunnen doen. Wordt dan vriend van Truckrun Horst voor slechts 10 euro per jaar.
Voor meer informatie over Vriend worden van Truckrun Horst kunt U terecht via onze website www.truckrun.nl of stuur een mail naar vriendenworden@truckrun.nl

Nieuwe gezichten binnen het bestuur van Truckrun Horst!

Per 1 januari 2016 ziet de samenstelling van het bestuur als volgt uit.
Jan Poels Voorzitter
Henk Thielen Secretaris
Jan Thielen Penningmeester
Math Janssen Bestuurslid
Mario Spreeuwenberg Bestuurslid
Leon Janssen Bestuurslid
Rob Seuren Bestuurslid
Sander van Rhee Bestuurslid

Aanmelden deelnemers Truckrun 2016

Deelnemers kunnen zich vanaf medio februari aanmelden via onze website. Meer informatie lees je in de volgende nieuwsbrief.

Fijne feestdagen!

Langs deze weg wensen wij iedereen die op één of ander manier verbonden is aan of met de Truckrun Horst prettige feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.

Samen kunnen wij terugblikken op een mooi Truckrunjaar. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van iedereen die een steentje hierin heeft bijgedragen.
Wij danken u hier voor en hopen op een prettige samenwerking voor het komende Truckrun jaar.

Bestuur Truckrun Horst

Voor het laatste nieuws over de Truckrun Horst kijk je op www.truckrun.nl

www.truckrun.nl - secretariaat@truckrun.nl

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019