Nieuws

Nieuwe Shirts voor Truckrun

Ronde tafel 160 Venray-Horst en Rabobank schenken poloshirts aan Truckrun Horst

Horst-Venray- Op woensdag 1 april vond in het  Parkhotel Horst de officiële overhandiging plaats  van de nieuwe poloshirts voor de vrijwilligers van de Truckrun Horst. Deze werden geschonken door Serviceclub Ronde tafel 160 en Rabobank Horst Venray De poloshirt werden namens de Ronde Tafel  door John Creemers overhandigd aan de voorzitter Jan Poels  van de Truckrun Horst. Deze drukte namens de organisatie zijn dankbaarheid uit.
Voorzitter Bart van der Sterren van de Serviceclub De Ronde Tafel 160 Venray-Horst licht in het kort toe wie ze zijn en wat ze doen. Wij zijn een groep jonge ondernemers uit de regio Horst en Venray, die behalve zakelijke contacten onderhouden ook maatschappelijk betrokken zijn met de regio Horst Venray.

De nieuwe shirts zijn voorzien van de logos van beide organisaties. De vrijwilligers zijn  zondag 12 april herkenbaar aan de oranje gekleurde poloshirt.

FOTO1 (Klik voor een grote weergave) FOT2 (Klik voor een grote weergave) FOTO3 (Klik voor een grote weergave) FOTO4 (Klik voor een grote weergave) FOTO5 (Klik voor een grote weergave) FOTO6 (Klik voor een grote weergave) FOTO7 (Klik voor een grote weergave) FOTO8 (Klik voor een grote weergave) FOTO9 (Klik voor een grote weergave) FOTO10 (Klik voor een grote weergave)

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019