Nieuws

Lintje voor Math Janssen

Math Janssen (72) uit Wanssum is vrijdagmorgen 24 april 2015 benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Math Janssen ontving de onderscheiding omdat hij vanaf 1972 vrijwilliger is bij voetbalvereniging SV United. In die periode heeft hij vele functies gehad, onder meer scheidsrechter en teamleider. In 1984-1985 heeft hij een voortrekkersrol gespeeld bij het ontwerp en de bouw van een nieuw clubgebouw voor Scheidsrechtersvereniging Horst/Venray e.o. Aansluitend heeft hij nog bijna tien jaar mede het onderhoud van het gebouw verzorgd.

Daarnaast verzorgt hij al 25 jaar, samen met anderen, de dierenweide in speeltuin De Schoevert. Vanaf 1993 is Math Janssen vrijwilliger bij Dichterbij, een organisatie die mensen met een beperking en hun familie ondersteunt. Tevens organiseert hij sinds 2004 jaarlijks vijf tot zes keer vakanties voor cliënten van Dichterbij, Pantein, Pluryn en Breekuit. Sinds 2000 is hij een van de steunpilaren bij de organisatie van de jaarlijkse Truckrun in Horst voor mensen met een functiebeperking. Bovendien zet hij zich al vijftien jaar in voor de afdeling Wanssum van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO), onder meer voor biljartvereniging OBW die ontstaan is uit de KBO, de begeleiding van dagtochten van de KBO en bij het groenonderhoud.

Foto: Hoedemaekers Venray.

Lintje voor Math Janssen (Klik voor een grote weergave)

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019