Nieuws

Bedankt !

Horst, - Het was een frisse maar toch ook weer een feestelijke dag, voor de mensen met een beperking, die deelnamen aan de 18e Truckrun van zondag 23 april jl. Na een korte toespraak maar wel met lovende woorden van wethouder Paul Driessen gaf hij om 12.45 uur het startschot en kwam de 18e Truckrun in beweging.

Via deze weg willen wij iedereen héél hartelijk bedanken. Verhuurbedrijf LUMAR BV, waar wij te gast mochten zijn, alle sponsoren van groot tot klein, alle bedrijven die de vrachtauto’s ter beschikking hebben gesteld met chauffeurs, vrijwilligers, motorrijders (verkeersregelaars), Politie, Rode kruis, kabouter Wijsneus, schminkteam, de mensen van het geluid en licht, joekskapel Op Tied Muuj uit Castenray, Anja Hoeijmakers en de cornetto’s.

Het hele gebeuren heeft natuurlijk vele mooie plaatjes op geleverd, deze worden de komende week op onze website en of facebook geplaatst.

Stichting Truckrun Horst

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019