Nieuws

Aanmelden chauffeurs Truckrun 2017 gaat wijzigen!

Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich vanaf zaterdag 21 januari a.s. weer aanmelden voor de 18e Truckrun van Horst. Deze vindt plaats op zondag 23 april 2017.

Het telefonisch aanmelden is niet mogelijk vanaf dit jaar. Chauffeurs kunnen zich aanmelden vanaf 08.00 uur via onze website www.truckrun.nl.

De Truckrun is bedoeld om mensen met een beperking een fantastische dag te bezorgen in de gemeentes Horst aan de Maas en Venray. Zij mogen dan als bijrijder van één van de tweehonderdvijftig chauffeurs een rit maken van circa 50 - 60 kilometer.

Let op!
Er is plaats voor 275 auto’s. Vanaf 275 auto’s wordt je automatisch op de reservelijst geplaatst hier is geldt een maximum van 50,autos;s. 

Per bedrijf kunnen maximaal 4 auto’s meerijden. Na aanmelding krijgt u automatisch een een voorlopige bevestigingsmail. De definitieve bevestiging wordt voor 1 februari a.s. verstuurd naar het e-mailadres van de contactpersoon.

Nieuw in 2017
Op zondag 23 april zijn er 3 prijzen te winnen wie de de mooiste versierde (met een bloemstuk enz.) Truck heeft. Een onafhankelijke jury zal de trucks beoordelen.

HomeBovenkantAfdrukkenGroter lettertype

Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      Sponsor van Truckrun Horst      
zondag 24 maart 2019

14 april: Truckrun 2019